Skip links

ONTMOET ONZE CHEF

Steven Huysmans behaalde in 2010 zijn diploma aan de Hotelschool in Geel, waar hij de opleiding Slagerij en Verkoopsklare Gerechten voltooide. Vervolgens specialiseerde hij zich in Traiteur en Banketaanemer. Met ruime ervaring als slager en traiteur in de privésector deelt Steven zijn kennis graag met leerlingen en klanten. Als docent aan zowel de Hotelschool in Geel als het CVO-HIK wordt hij omringd door kritische studenten en fijnproevers. Door zijn praktijkervaring te combineren met lesgeven blijft Steven zijn culinaire grenzen verleggen. Zijn toewijding en expertise staan garant voor hoogwaardige producten en een buitengewone culinaire ervaring.

ONZE ZAAK

Sinds 2019 zijn we met trots gevestigd in het prachtige Dessel, waar we onze passie voor kwaliteit en ambachtelijke producten delen met de lokale gemeenschap. Onze slagerij staat bekend om zijn hoogwaardige vleesproducten, bereid met vakmanschap en liefde voor het vak. We verwennen onze klanten met een uitgebreid assortiment aan verse vleeswaren, huisgemaakte specialiteiten en culinaire hoogstandjes. Of het nu gaat om sappige steaks voor een barbecue of verfijnde charcuterie voor een feestelijke gelegenheid, bij ons vindt u altijd wat u zoekt.​

0
    0
    Winkelmand
    Winkelmandje is leegTerug naar winkel